El Turisme

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici > Sobre la ciutat > El Turisme

El Turisme

 Turisme Vilafranca Índex

 

Informació d'interès


TurismeVilafranca del Penedès és la capital de l'Alt Penedès i és Capital del Vi. És una de les ciutats mitjanes més importants de Catalunya per la seva situació estratègica, les bones comunicacions i per ostentar la capitalitat d'una comarca, l'Alt Penedès, amb una forta tradició vitivinícola.
Vilafranca respira avui, vuit segles després de la seva fundació, uns aires de noblesa medieval al voltant del seu barri gòtic. La cultura del vi és present en tot tipus de manifestacions: l'arquitectura, la indústria i les activitats culturals. I el comerç és un altre dels atractius de Vilafranca: us trobeu en un centre comercial amb gran varietat d'oferta i que combina modernitat, tradició, professionalitat i una experiència avalada per més de vuit-cents anys d'activitat comercial. 


Telèfons d'urgència 
    Telèfons
   d'urgència
  

 

Serveis

Oficina de Turisme
A l'Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès els visitants poden obtenir informació de tota la oferta turística de Vilafranca i l'Alt Penedès. Cellers i caves, museus, restaurants, hotels, visites guiades, transports i tot el que al visitant li cal saber quan arriba a la ciutat.
Oficina Municipal de Turisme 

També podeu consultar tota l'oferta de serveis turístics i comercials, al portal Turisme Vilafranca.

 

Les fires i festes

entrada sant fèlixVilafranca del Penedès acull diverses celebracions relacionades amb el calendari festiu tradicional i amb les festes populars de la ciutat. La Festa Major, declarada d'interès nacional, se celebra el mes d'agost i és la convocatòria festiva amb més ressó. És una de les grans festes de Catalunya amb 5 dies de celebració continuada. Des del s. XVII ha mantingut una estructura similar i esdevé una festa viva de tots i per a tots que té per escenari els carrers i places de la població. El punt culminant té lloc el dia 30 d'agost, amb la diada de Sant Fèlix.
Al llarg de l'any hi ha d'altres diades castelleres que permeten gaudir d'aquesta tradició amb molts seguidors a la comarca. 
Cal destacar també, que la intensa activitat firal que té lloc durant tot l'any a Vilafranca demostra el seu dinamisme econòmic i empresarial i el seu lideratge com a capital firal.

Més informació sobre les festes i tradicions a Vilafranca del Penedès
Més informació sobre les Fires a Vilafranca del Penedès

 

Propostes de visita


bótes cellerSi véns de visita a Vilafranca del Penedès podràs endinsar-te en la riquesa gastronòmica, conèixer les bodegues i l'activitat vitivícola, passejar pels carrers i descobrir racons de la història medieval i de l'arquitectura modernista... 
Tria entre un ampli ventall de possiblitats i gaudeix de la teva estada a la ciutat.
 Vilafranca modernistaVisites guiadesExperiències 
     
 Vilafranca medievalPassejades des de VilafrancaCasa de la Vila 
     
 Prop de VilafrancaVinseum  

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/03/2017


Segueix-nos a :